AANBOD VOOR RECREATIEVE FIETSERS | VLAK TERREIN | BUDGET <=€2500

E-bikes gekozen door Fietsen Jojo

Middenmotor

De Giant Entour is het model bij uitstek voor een instap fiets. Een motor van 50NM en fiets die degelijk is afgewerkt. De schijfremmen maken deze fiets alleen maar meer interessant.

Giant Entour

Naar de Giant Entour

AANBOD VOOR RECREATIEVE FIETSERS | LICHT HEUVELACHTIG TERREIN | BUDGET >=€2500

E-bikes gekozen door Fietsen Jojo

De Velo-De-Ville CEB400 is ideaal voor mensen die een fiets à la carte willen. Bijna ieder onderdeel van de fiets is aan te passen aan de voorkeur van de klant. De CEB400 is standaard uitgerust met de Bosch Active Line Plus motor (50NM), maar met een meerprijs van €100 is de fiets uit te rusten met de Performance motor (65NM). Ook de versnellingssystemen zijn te kiezen naar gelang het type gebruik, van binnenversnelling tot buitenversnelling. Velo-De-Ville biedt maar liefst 32 kleurmogelijkheden aan, dus voor ieders wat wils.

Velo-De-Ville CEB400

Adviesprijs vanaf €2499

AANBOD VOOR SPORTIEVE – RECREATIEVE – WOONWERK FIETSERS |  HEUVELACHTIG TERREIN | tot 25km/u | BUDGET meer dan €2500

E-bikes gekozen door Fietsen Jojo

De Velo-De-Ville AEB800 is de ultieme fiets voor sportieve & recreatieve fietsers. Zij die regelmatig gaan rijden en vele kilometers afleggen jaarlijks kiezen voor deze luxefiets. De fiets zorgt voor extreem veel ergonomie en is volledig samen te stellen op maat van iedere klant. Van een fietsreiziger tot iemand die de fiets wenst te gebruiken voor woon-werk, is de AEB800 DE fiets! De batterij is netjes ingewerkt in het frame en makkelijk uitneembaar.  Bij de Velo de Ville AEB 890 is deze volledig ingewerkt in het frame. Ze is verkrijgbaar vanaf 400WH en  uitbreidbaar tot 500 WH ( Bij de AEB 890 is deze uitbreidbaar tot 625WH. Je kan de fiets uitrusten met tal van extra’s zoals het volautomatische versnellingssysteem van Enviolo. De G2 by Schulz zadelpen die voor ongezien comfort zorgt en nog veel meer.

Velo-De-Ville AEB890

Adviesprijs vanaf €2699

Nog meer POWER nodig? Dan is de Bosch Performance Line CX iets voor jou! Dit is dezelfde motor die wordt gemonteerd op de e-MTB’s. Deze motor heeft een koppel van 85NM, hiermee “knalt” u iedere heuvel op!

Deze Velo-De-Ville AEB990 is  uitgerust met een Bosch Performance Line CX motor (85NM). Bij Velo-de-Ville is het trouwens bij verschillende modellen mogelijk deze motor te kiezen in optie. Bij de AEB490 betaalt u 100 euro meer om met de CX te rijden. De CX is meer dan krachtig genoeg om overal omhoog te rijden. Ideaal dus voor sportieve fietsers, maar ook voor minder sportieve fietsers die graag voldoende ondersteuning hebben.

Velo-de-Ville AEB990

Adviesprijs van €2999