AANBOD VOOR RECREATIEVE FIETSERS | VLAK TERREIN | BUDGET <=€2500

E-bikes gekozen door Fietsen Jojo

Achterwielmotor

De Oxford RPM 36V 7V is een ideale fiets voor mensen die af en toe een recreatieve fietsrit rijden. Deze fiets is zeer betaalbaar met €1399. Echter is deze minder geschikt voor heuvelachtig gebied.

Oxford RPM

Adviesprijs €1399

Middenmotor

De Oxford Brighton (€1899 adviesprijs) is uitgerust met de kwalitatieve Shimano Steps middenmotor. De fiets is zeer goed uitgebalanceerd. Uitgerust met 7 buitenversnellingen en v-brakes. De fiets zal iets meer onderhoudsgevoelig zijn dan duurdere modellen. De fiets is perfect voor recreatieve fietsers. De motor heeft 40NM en dus uitermate geschikt voor stadsverplaatsingen. Voor meer heuvelachtig terrein raden wij motoren aan met meer koppel(NM).

Oxford Brighton

Adviesprijs €1899

De Norta B1010 (€2259 adviesprijs) is in tegenstelling tot de Oxford Brighton voorzien van een Bosch middenmotor. De Bosch Active Line is uitermate geschikt voor stadsverplaatsingen. De fiets heeft Magura HS11 hydraulische remmen en is uitgerust met kwalitatieve onderdelen. Dit zorgt voor vele zorgeloze fietsritten. De Bosch Active Line motor is voorzien van een 40Nm motor.

Norta B1010

Adviesprijs €2259

De Oxford Box2.0 (€2049) is de instapeditie van de Oxford e-bikes met Bosch motor. Ook deze is uitgerust met de Bosch Active Line middenmotor en een 400Wh accu. Hiermee heeft u een gemiddelde actieradius van 80km. Deze fiets is uitgerust met v-brakes en 7 buitenversnellingen. Dit maakt hem iets meer gevoelig aan onderhoud. De Bosch Active Line motor heeft 40NM aan koppel.

Oxford BOX2.0

Adviesprijs vanaf €2049
Bekijk al onze fietsen met de Bosch Active Line motor
Bekijk al onze producten met de Shimano Steps motor

AANBOD VOOR RECREATIEVE FIETSERS | LICHT HEUVELACHTIG TERREIN | BUDGET >=€2500

E-bikes gekozen door Fietsen Jojo

De Norta B2010 (€2659 adviesprijs) is uitgerust met de Bosch Active Line+ Motor. De motor heeft een maximaal koppel van 50NM. De fiets is standaard uitgerust met de 500WH accu. De zorgt voor een gemiddelde actieradius van 100km (tot maximaal 180km). De Magura HS11 hydraulische remmen blijven soepel en krachtig werken, ook na intensief gebruik. Met zijn Altus 7 buitenversnellingen is de ook geschikt voor meer heuvelachtig gebied. De buitenversnelling maakt deze fiets wel iets meer onderhoudsgevoelig. In tegenstelling tot de Active Line motor is de PLUS editie meer geschikt voor licht heuvelachtigterrein.

Norta B2010

Adviesprijs vanaf €2659

De Norta B2040 (€2999 adviesprijs) is uitgerust met de Bosch Active Line+ Motor. De motor heeft een maximaal koppel van 50NM. De fiets is standaard uitgerust met de 500WH accu. De zorgt voor een gemiddelde actieradius van 100km (tot maximaal 180km). De Shimano hydraulische schijfremmen zorgen voor uitermate goede remkracht. De fiets is uitgerust met de Enviolo halfautomatische versnellingen, hiermee schakel je traploos en vlot van lichter naar zwaarder. Dit versnellingssysteem is gebouwd voor e-bikes en werkt goed samen met de motor. De visuele ondersteuning zorgt dat ook mensen die het moeilijker hebben om hun schakelgedrag in te schatten, hiermee wel vlot aan de slag kunnen. De fiets is uitgerust met de Gates Carbon Drive riem. In tegenstelling tot een ketting heeft de riem geen smering nodig. De riem is dus altijd vetvrij, in alle weersomstandigheden. Laat u verrassen hoe stil deze riem wel is. Een riem kan makkelijk 10 000km tot in extreme gevallen 30 000km meegaan alvorens deze vervangen dient te worden. Een gemiddelde ketting wordt vervangen tussen de 3000 à 6000 km, dus de riem is een goede investering voor fietsers die meer kilometers maken dan gemiddeld.

Norta B2040

Adviesprijs vanaf €2999

De Velo-De-Ville CEB400 is ideaal voor mensen die een fiets à la carte willen. Bijna ieder onderdeel van de fiets is aan te passen aan de voorkeur van de klant. De CEB400 is standaard uitgerust met de Bosch Active Line Plus motor (50NM), maar met een meerprijs van €100 is de fiets uit te rusten met de Performance motor (65NM). Ook de versnellingssystemen zijn te kiezen naar gelang het type gebruik, van binnenversnelling tot buitenversnelling. Velo-De-Ville biedt maar liefst 30 kleurmogelijkheden aan, dus voor ieders wat wils.

Velo-De-Ville CEB400

Adviesprijs vanaf €2499
Bekijk al onze producten met de Bosch Active Line Plus motor

AANBOD VOOR SPORTIEVE – RECREATIEVE – WOONWERK FIETSERS |  HEUVELACHTIG TERREIN | tot 25km/u | BUDGET meer dan €2500

E-bikes gekozen door Fietsen Jojo

De Oxford BOX 5.0 is prijs/kwaliteit zeer goed. De fiets start vanaf €2549 en dit met een Bosch Performance motor (65NM). De Bosch Performance motor is de meest gekozen motor in onze winkel. Wij adviseren deze dan ook voor de omstreken in de Vlaamse Ardennen. Hiermee kan u met een gerust hart een stevige fietstocht afleggen en hoeft u geen schrik te hebben van een hellend parcour. De motor trekt u zelf de meest stevige helling op zonder moeite.  Verder is de fiets uitgerust met hydraulische schijfremmen voor goede remkracht en met een Shimano Deore buitenversnelling.

Oxford Box 5.0

Adviesprijs vanaf €2549

De Velo-De-Ville AEB890 is de ultieme fiets voor sportieve & recreatieve fietsers. Zij die regelmatig gaan rijden en vele kilometers afleggen jaarlijks kiezen voor deze luxefiets. De fiets zorgt voor extreem veel ergonomie en is volledig samen te stellen op maat van iedere klant. Van een fietsreiziger tot iemand die de fiets wenst te gebruiken voor woon-werk, is de AEB890 DE fiets! De Intube batterij is netjes ingewerkt in het frame en makkelijk uitneembaar. Ze is verkrijgbaar vanaf 400WH en maar liefst uitbreidbaar tot 625WH (Hiermee is een actieradius tot +200km mogelijk op ECO!). Je kan de fiets uitrusten met tal van extra’s zoals het volautomatische versnellingssysteem van Enviolo. De G2 by Schulz zadelpen die voor ongezien comfort zorgt en nog veel meer.

Velo-De-Ville AEB890

Adviesprijs vanaf €3049

De Norta B3020 volgt de trend van 2020, namelijk ingewerkte batterijen. Deze fiets is zeer netjes afgewerkt en rijdt solide. Je hebt constant de volledige controle over de fiets en de wendbaarheid is hoog. Dit omdat al het gewicht centraal zit, zowel de accu als de motor zitten in het midden en vrij laag. Hierdoor is het totale gewicht van de fiets nauwelijks te voelen in zijn rijgedrag. De fiets is uitgerust met een Nexus 5 binnenversnelling. Dit systeem is speciaal ontworpen voor e-bikes en kan de hogere krachten van de motor makkelijk aan.

Norta B3020

Adviesprijs €2999

Zowel Norta als Velo-De-Ville bieden u als klant de mogelijkheid om te kiezen voor 2 accu’s. Vaak zit 1 ingewerkt in het fietsframe en bevindt de 2e zich op het bagagerek. Dit biedt de mogelijkheid te gaan tot 1125WH aan accu’s. Hiermee kan u een potentiële actieradius hebben tot meer dan 300km (ECO). Ideaal dus voor kilometervreters en klanten die jaren lang geniet willen hebben van voldoende bereik. Laat u adviseren bij uw aankoop door ons.

Norta B4040

Adviesprijs €4299

Nog meer POWER nodig? Dan is de Bosch Performance Line CX iets voor jou! Dit is dezelfde motor die wordt gemonteerd op de e-MTB’s. Deze motor heeft een koppel van 75NM, hiermee “knalt” u iedere heuvel op!

Deze Velo-De-Ville AEB490 is  uitgerust met een Bosch Performance Line CX motor. Bij Velo-de-Ville is het trouwens bij verschillende modellen mogelijk deze motor te kiezen in optie. Bij de AEB490 betaalt u 100 euro meer om met de CX te rijden. De CX is meer dan krachtig genoeg om overal omhoog te rijden. Ideaal dus voor sportieve fietsers, maar ook voor minder sportieve fietsers die graag voldoende ondersteuning hebben.

Velo-de-Ville AEB490

Adviesprijs van €2749
Bekijk al onze fietsen met de Bosch Performance Line motor
Bekijk al onze fietsen met de Bosch Peformance Line CX motor

AANBOD VOOR WOONWERK FIETSERS |  ALLE SOORTEN TERREINEN | tot 45km/u | BUDGET meer dan €3500

E-bikes gekozen door Fietsen Jojo

De Oxford S-Pedelec is een betaalbare e-bike die snelheden haalt tot 45 km/u. De e-bike is geschikt voor afstanden tot 35km (enkel). Sommige van onze klanten doen tot 45km enkel. De e-bike kan gezien worden winstgevende investering. Verschillende van onze klanten halen ongeveer €1000 tot  €1500 per jaar op aan fietsvergoeding. Deze fiets verdient zichzelf dus terug. Voorzien van alle benodigdheden en voldoet aan de Belgische regelgeving. Sportief afgewerkt met 9 buitenversnellingen, deze maken hem wel gevoeliger aan onderhoud. Zijn broertje hieronder is beter voorzien op het “kilometervreten” zonder al te veel onderhoud nodig te hebben.

Oxford S-Pedelec

Adviesprijs €3599

De Oxford S-Pedelec D1125 is de ultieme woonwerk-fiets. Met 2 batterijen van 1125wh kan u minstens 80km voluit rijden tegen 45km/u, afhankelijk van uw parcours en de weersomstandigheden. De fiets is voorzien van de nieuwste Bosch Performance Speed motor en trekt vlotter dan zijn voorganger naar 45km/u en houdt de snelheid makkelijker aan. De fiets is uitgerust met een Gates Carbon Drive riem die gemaakt is om kilometers te vreten (in normale omstandigheden vlotjes boven de 10 000km en soms zelf tot 30 000km, maar dat is eerder zeldzaam). De fiets is een flinke investering, maar is wel gemaakt om u gedurende jaren te voorzien in alle comfort en te blijven presteren, zelfs na ettelijke kilometers.

Oxford S-Pedelec D1125

Adviesprijs €5595
Bekijk al onze fietsen met de Performance Line Speed motor

AANBOD VOOR SPORTIEVE OFFROAD FIETSERS |  ALLE SOORTEN TERREINEN | tot 25km/u | BUDGET meer dan €2000

E-bikes gekozen door Fietsen Jojo

Persoonlijke de e-bike waar wij zelf al het meeste fun met gehad hebben, de Giant Fathom E+1 PRO 29ER. Deze fiets is voorzien van de Giant Syndrive Pro motor met maar liefst 80NM! Hiermee kan je knallen in het bos, hellingen opvliegen die anders nooit zou kunnen bedwingen met een gewone mountainbike, gemaakt om stevig te gebruiken. De fiets heeft een netjes ingewerkte accu van 500wh, deze zorgt voor voldoende actieradius.

Giant Fathom E+1 PRO 29ER

Adviesprijs €3199
Bekijk al onze elektrische mtb’s