MTB

hr

Voor mtb’s werken wij nauw samen met de fietsen van Giant en Orbea. Deze 2 merken vullen elkaar mooi aan en leveren een uitstekend gamma aan fietsen voor ieders budget.

Wij luisteren naar onze klanten hun wensen en spelen in op jouw noden. Meedenken met u om samen tot de fiets van jouw dromen te komen, dat doen we graag. In onze winkel staat steeds een goed gamma aan mountainbikes.

CUSTOM BIKES

Wil jij graag dat tikkeltje extra? Ga dan custom! Orbea levert een gamma aan fietsen die gecustomized kunnen worden naar afmontage en kleur. Hier vind je meer uitleg over de customizer van Orbea: Orbea Myo

Zie jij een leuke fiets in onze winkel staan die je graag wil pimpen met een ander bandje, een net stuurlint, een andere wielset, … Ook dit doen wij graag voor u.

SERVICE

Service, daar draait onze winkel al op sinds 2014. Iedere fiets die afgeleverd wordt, staat piekfijn in orde met oog voor detail. Ook service na verkoop is cruciaal. Om de wachttijden minimaal te houden werken wij maximaal op afspraak: Afsprakenplanner

Vorkonderhoud

Vorkonderhoud doen we in eigen werkplaats. Dit zorgt voor zeer korte wachttijden. Hiervoor werken we alleen op afspraak. Doorgaans komt de vork de vrijdag binnen en staat deze de zaterdag terug klaar. Onder voorwaarde dat de onderdelen op stock zijn.

UITMETING

Bij het begeleiden van de aankoop van je nieuwe fiets hoort steeds een uitmeting. We nemen enkele lichaamsafmetingen op en berekenen welke fiets/fietsmaat het beste bij jou past. Bij aankoop van de fiets wordt deze perfect afgesteld op jouw lichaam.

AANKOOP

Kom je graag eens langs voor de aankoop van je nieuwe fiets? Dit kan steeds tijdens de openingsuren. Wil je graag geen wachttijd in de winkel? Plan je winkel bezoek via onze afsprakenplanner.