BOSCH 2020

Bosch komt met heel wat vernieuwing in 2020. De Performance motor wordt een stuk stiller. De Perfomance CX motor wordt nog krachtiger. Tevens komt er een nieuwe S-Pedelec motor die vlotter trekt naar 45km/h.

Evolutie van de Performance Line CX

Geen weg te steil, geen uitdaging te groot: met de nieuwe Performance Line CX brengt Bosch eBike Systems in modeljaar 2020 een aandrijvingssysteem voor eMTB-gebruik op de markt, dat licht, compact en tegelijkertijd extreem krachtig en efficiënt is. De krachtigste aandrijving van Bosch overtuigt zelfs veeleisende fietsers met tot wel 340% ondersteuning. De motor versnelt extreem dynamisch, reageert zonder vertraging op de pedaaldruk van de fietser en zorgt vanaf de eerste trap voor een dynamisch rijgedrag. Voor eBikers in het sportieve segment betekent dit nog meer beweeglijkheid en controle over de bike en optimaal rijplezier op de trails.

  • PowerTube 625 – integreerbare accu voor een aanzienlijk grotere actieradius en meer rijplezier

  • Slim verbonden met de SmartphoneHub ( Cobi-bike)

  • Cargo Line – krachtige aandrijving voor het vervoer van ladingen

  • Performance Line – altijd sportief onderweg

  • Kiox – verbonden in het volgende modeljaar

Bosch2020